Om AlleJulekalendere.no

Registrer din julekalender

Arrengerer du julekalender? Vi leverer oversikt over julekalendere i samarbeid med nettstedet KonkurranseNett.no. Du kan legge til din julekalender via dette skjemaet på KonkurranseNett.no.

Kort om netstedet...

I denne oversikten finner du linker til julekalendere på nett. Vi arrangerer ikke selv julekalendere, men viser deg veien til nettsteder som arrangerer julekalendere.

AlleJulekalendere.no har som mål å være en fyldig og oppdatert oversikt over julekalendere på norske nettsteder - akkurat nå har vi 0 aktive konkurranser i oversikten.

Som allerede nevnt arrangerer ikke AlleJulekalendere.no konkurranser selv, men peker videre til konkurranser på eksterne nettsteder. Vi er derfor ikke ansvarlig for konkurransene eller ansvarlige for konsekvenser for deltagelse i konkurransene.

Nettstedet AlleJulekalendere.no er med i en samkjøring om norske konkurranser og kan dermed levere en kontinuerlig oppdatert oversikt. Nettstedet ble startet mandag 18. november 2013 og er i dag 3899 dager gammelt.

Feil i oversikten

Har du funnet en feil i oversikten? Gå til KonkurranseNett.no, finn konkurransen og meld inn feilen så retter vi det så fort som mulig.